Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7112

MATERIESCHILDERIJ MAKEN

MATERIESCHILDERIJ MAKEN
Cursuscode: 7112

Een leuke, korte cursus van 7 lessen, geschikt voor gevorderden en beginners, waarin je twee materieschilderijen gaat maken.

Je leert hoe je een stevige 'huid van materie' kunt aanbrengen op een goed schildersdoek. Welke spullen je hiervoor nodig hebt en wat je wel en beter niet kunt gebruiken. 

Experimenteren mag; je bent helemaal vrij en je kunt zelf materie verzamelen, maar is niet echt nodig omdat de docent ook materialen meeneemt.

Voor schilderonderwerpen wordt gezorgd, maar ook hierin ben je vrij. Je kunt ook zelf eigen voorbeelden meebrengen. Wanneer je niet veel of geen ervaring hebt met schilderen, is het belangrijk de te schilderen onderwerpen eenvoudig te houden. 

Materiaalkosten: 28,00 euro

De kosten zijn voor gebruik van alle benodigde materialen, zoals verf, materie, mediums, twee stevige schilderdoekjes. Je hoeft zelf dus geen materialen aan te schaffen.

Docent   

Janine Lamers is afgestudeerd in tekenen, schilderen en grafiek aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, met als specialisatie schilderen in ei-tempera. Janine werkt momenteel als beeldend kunstenaar in docent tekenen en schilderen in Noordwijk, Sassenheim en Katwijk. Zie voor meer informatie www.jilsart.nl

Woensdag 12 mei 2021
7 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 122,50
Mw. J. (Janine) Lamers
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
19:30 - 22:00
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.  (Janine) Lamers
J. (Janine) Lamers