Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7111

VRIJ WERKEN EN BASISTECHNIEKEN MET ACRYLVERF

VRIJ WERKEN EN BASISTECHNIEKEN MET ACRYLVERF
Cursuscode: 7111

Starters:

Voor de echte beginner is er een speciaal lesprogramma, hierin doe je in korte tijd veel basiskennis op. De cursus is leerzaam, boeiend en leuk!

We starten met het tekenen in houtskool, oefenen het ruimtelijk weergeven op het platte vlak zonder de moeilijkheid van kleur. Wil je iets wat in werkelijkheid rond is weer kunnen geven, dan is kennis over -hoe plasticiteit ontstaat- heel belangrijk. Stap voor stap wordt het allemaal uitgelegd.

Daarna gaan we met verf en kwast aan de slag. Iedere volgende les valt er weer iets nieuws te ontdekken en al schilderend komen er ook stukjes theorie voorbij, zoals compositie, kleuren mengen, diepte werking in kleur, materiaalkennis, enz., enz.

Schaf dus nog géén materialen aan, je kunt gebruik maken van wat aanwezig is.
Materiaalkosten 12 lessen beginners: 26 euro, te voldoen aan de docent op de eerste les.

Gevorderden:

De keuze van materiaal en onderwerp is voor gevorderden vrij, maar als je dat fijn vindt kan de docent onderwerpen aandragen. Een ieder krijgt teken- en/of schilderles op eigen niveau.

Materiaal neem je zelf mee. Gebruik maken van de aanwezige acrylverf, kwasten, palet, papier, houtskool, enz. kan ook, tegen betaling van 26 euro voor 12 lessen (te voldoen bij de docent op de eerste les). Schilderdoek zelf aanschaffen (of na overleg klassikaal).
Iedere les wordt afgesloten met een bespreking van het gemaakte werk.

Janine Lamers is afgestudeerd aan de Kon. Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag in tekenen, schilderen en grafiek, met als specialisatie ei-tempera. Ze werkt momenteel als beeldend kunstenaar in Noordwijk en als docent tekenen en schilderen in Noordwijk, Sassenheim en Katwijk. Zie voor meer informatie www.jilsart.nl

Woensdag 23 september 2020
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Janine) Lamers
19:30 - 22:00
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J.  (Janine) Lamers
J. (Janine) Lamers