Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

CORONAMAATREGELEN VANAF JANUARI 2020

02 april 2021

Het bestuur van de Volksuniversiteit Teylingen heeft, in het verlengde van de voortdurende coronamaatregelen van de Rijksoverheid, besloten om het afgelopen cursusseizoen als afgesloten te beschouwen. Dit betekent dat u de cursus waarvoor u bent ingeschreven helaas niet meer kunt afmaken.
Als het als nog mogelijk is om vóór 1 september een workshop of korte cursus te volgen, dan vindt u hierover informatie op de website. De huidige cursisten worden door hun docenten geïnformeerd.

Het Bestuur

 

Lees meer

PROTOCOL IN VERBAND MET CORONA

20 augustus 2020

Wij vragen uw aandacht voor de volgende afspraken die wij met elkaar maken, om voor iedereen zo veilig mogelijk de lessen te kunnen volgen: 

Lees meer

Volksuniversiteit ( afdeling Sassenheim) verhuist

18 augustus 2020

Op dinsdag 18 augustus is de Volksuniversiteit verhuisd van het vertrouwde adres aan de St. Antoniuslaan in Sassenheim naar  het schoolgebouw aan de Diligence in Sassenheim.

Als gevolg van het gemeentebesluit van december 2016 moest de Volksuniversiteit noodgedwongen verhuizen naar een andere lokatie. Het heeft bijna 4 jaar geduurd voordat een geschikte lokatie was gevonden,

Lees meer

VOLKSUNIVERSITEIT ZOEKT BESTUURSLEDEN

01 oktober 2019

Voor het lopende seizoen heeft het bestuur ervoor kunnen zorgen dat de  huisvesting van de Volksuniversiteit Teylingen weer gewaarborgd is. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt en dat is voor het bestuur in ieder geval één zorg minder.

Lees meer